Over mij:

Bobby Mitchel Mouw

Hallo, Ik ben Bobby Mitchel, maar noem mij maar Mitchel.

Ik ben een LGBTQ+ vriendelijke man van 28, met ruime wereldse levenservaringen en een best frisse blik.

Na een rumoerig schoolleven heb ik belangrijk sowieso 1 ding geleerd, en dat is; Overleven met een positieve instelling! Iets wat behoorlijk moeilijk kan zijn als je bijvoorbeeld hebt moeten kampen met pesterijen, slechte gezondheid, of een vervelende thuissituatie, zoals ik.

Ik ben daarom mijzelf gaan verdiepen in o.a. het vak Counseling, Psychologie en Seksuologie, en heb ik een tijdje me geluk gezocht in het buitenland zoals Amerika.

Een paar pittige studies verder, en ben nu een gediplomeerd Psycho-Sociaal Counselor en Seksuoloog. Ik kan oprecht zeggen dat ik enige expertise heb binnen mijn vakgebied, en wil me graag onderscheiden van ''life coaches'' etc.

Ik heb geleerd bij Scheidegger Opleidingen  en dat beviel me best goed. Met mijn voorkeur naar Cognitieve Therapieën, maak ik o.a. gebruik van Mindfullness, Rationeel Emotieve Therapie en ik heb zelfs ervaring met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). 

Helaas heb ik zelf veel tegenslagen te verduren gehad, van huishoudelijk geweld en ernstige pesterijen op school wat resulteert tot gebroken botten aan toe. Ook heb ik vrienden en familie om mij heen gehad die problemen hadden op psychisch en bijv. ook seksueel vlak. 

Verder ben ik getroffen met lichamelijk kwalen en ben ik erg ziek geweest met alle gevolgen van dien. Maar ik heb me er altijd weten doorheen te slaan.  En dat wil ik jou ook aanbieden, of het nu sociaal niet helemaal lekker gaat, of je worstelt met depressieve gedachten of angsten.

Met hulp kan je alles overkomen!

Mentaal Helpt!  

DSC_0905.JPG

Opleidingen en kwalificaties

Hier vind je mijn opleidingen en achtergrond. 

kwalificaties

2016-2016

Scheidegger opleidingen

Vervolgopleiding HBO Seksuologie. 

afgerond en geslaagd.

2012-2013

Scheidegger opleidingen

HBO Counseling & Sociale Psychologie.

afgerond en geslaagd.

Trainingen in Psycho-Sociale Counseling, Mindfullness, Cognitieve Therapie en Rationele Emotieve Therapieën. 

2008-2009

ROC Rivor

MBO ICT niveau-1

afgerond en geslaagd.

ROC Rivor

MBO Marketing en Communicatie 4

opleiding gestaakt wegens gezondheid.

beste keuze
Star-badge

2009-2010

Leidse onderwijs instelling (LOI)

HBO NIMA-A Marketing & Communicatie

gevolgd, en gestaakt.