youtube-Channel_Icon___Icon Only-01.jpg

Mijn Diensten

Hoe gaat ik te werk? Het begint simpel. Je stuurt mij een berichtje met je probleem-stelling of vult het contact formulier in en dan gaan we samen te werk. Na een kennismaking via het internet en het bespreken van je situatie, geef ik je mijn kijk op je probleem en hopelijk daarbij een frisse blik. Dan kunnen we samen kijken naar wat voor oplossingen voor jouw werken en welke veranderingen we kunnen toebrengen om je op weg te helpen. Zo maak ik o.a. gebruik van psychologische analyses en trainingen zoals Rationeel Emotieve Therapie (RET) en Mindfullness. De oefeningen worden dan stap voor stap uitgelegd en afgestemd op jou als persoon en wat wel en niet voor jouw werkt. Hieronder vind je een paar opties van mijn hulp. 

01.

Deze optie is bedoelt voor de mensen die misschien niet snel om hulp vragen of een beetje afstand wilt bewaren, maar wel wat hulp kunnen gebruiken. Volledig vrijblijvend, je betaalt per hulp email. Jij vertelt mij waarmee je worstelt, en ik doe me best om je een concreet advies/oefening te geven om je leven te verbeteren.

Dit is 1 van de voordelen van ''E-counseling'', je hoeft niet bij een fysieke praktijk aan te kloppen en tijd vrijmaken uit je dag om langs te komen. Ook als je wat afzijdig bent en je wilt wat anonimiteit bewaren, is dit misschien een optie. Wel gericht naar jou en jouw wensen, maar enigszins wat ''casual'' zonder te veel verplichtingen. 

De adviezen zijn gericht naar jou en kunnen dus cognitieve adviezen en oefeningen/aanpakken bevatten. Dit zijn handvatten om jou weer op weg te helpen, of je nu eens in een blauwe maan om hulp vraagt, of je langzaam maar zeker aan jezelf wilt werken dan is dit misschien een goede start.

Vul het contactformulier in en leer meer over deze optie.

€35,- incl. BTW per advies/hulp contact.

02.

Deze optie geeft de mogelijkheid om met mij ''face-to-face'' te spreken via Skype, Google Hangouts, etc. Dan gaan wij in sessies van 45 tot 60 minuten samen bespreken wat je dwars zit en hoe je er beter grip op kunt kijken. Meestal worden het 2 á 3 sessies, waarin je advies kunt krijgen, deze kunt toepassen en daarna weer reflecteert hoe je verder kunt gaan.

Nog een voordeel van ''E-counseling'', vanuit je luie stoel contact met je hulpverlener. Zo kunnen we face-to-face makkelijk praten over jou problemen door mate van Skype, Google Hangouts of telefonisch contact. Via het contact formulier kunt je aangeven dat je hierin geïnteresseerd bent en vanuit daar gaan wij dan een afspraak in plannen. De laatste sessie word gebruik om op het behandel-traject te reflecteren en bekijken of de problemen of plan-van-aanpak zijn veranderd. Dit is een wat intensiveren manier van counseling en hopelijk ook het meest doeltreffend voor jou!

€ 135,- incl. BTW per 2 contactmomenten.

03.

Deze optie is wat meer typisch voor counseling. Via mailcontact bespreken we in wat diepgang en detail wat je probleem is en hoe dat misschien is gekomen. Verder kijken we samen naar opties om je leven te verbeteren en sluiten we af met een rapport over hoe je de therapieën kunt toepassen en hoe je verder in het leven staat. Deze aanpak gaat per 2 contactmomenten om zo de therapie af te stemmen op jouw probleemvraag. Zo kunnen indien nodig wat dieper op de oorsprong van je problemen in gaan, en hopelijk je alle handvatten geven om je leven weer fijner op te pakken. Ook is het mogelijk om vanuit hier over te gaan naar telefonisch contact als daar behoefte aan is. Deze manier van aanpak is het flexibelste om af te stemmen naar jouw leven en wensen. 

€ 75,- incl. BTW per 2 contactmomenten.

 

 

 

 

Voor meer informatie raad ik je aan om contact met mij op te nemen via het contact formulier. Telefonisch contact is alleen mogelijk op afspraak. Alle betalingen zijn vooraf vereist. Bij een overeenkomst van een behandelingstraject krijg je de factuur en overeenkomst via de mail toe gezonden. Alle overeenkomsten zijn niet terug te draaien.